Frastøtende vakkert?

Frastøtende vakkert?

ANDREASSEN, TORLEIF «FRASTØTENDE VAKKERT?,» AFTENPOSTEN, OCTOBER 19, 2011.

Kontroversiell. "Deep Shit Painting" er representativt for Michael Kviums 20 nye malerier og ene installasjon på utstillingen "Paradis Fall", som åpner på Galleri Brandstrup i Oslo i morgen. 

Jeg er en rigtig tøsedreng

Jeg er en rigtig tøsedreng

PEITERSEN, NINA. «DYSTER MESTERMALER: ‘JEG ER EN RIGTIG TØSEDRENG’,» POLITIKEN, 14 SEPTEMBER, 2011.

Fra alle hjørner skuler krumme, blege, intetkønnede væsner fra deres ofte dystre, ensfarvede billedlærreder, som er kendetegnende for malerens mangeårige kunstneriske virke.

Håkon Bleken - En mester i kull

Håkon Bleken - En mester i kull

«HÅKON BLEKEN - EN MESTER I KULL» NRK, SEPTEMBER 1, 2011.

Håkon Bleken er betegnet som en av samtidens mestere i kulltegning. Nå mange av verkene samlet mellom to permer.

Ville ødelegge eget maleri

Ville ødelegge eget maleri

TJERSLAND, ESPEN. ”VILLE ØDELEGGE EGET MALERI,” DAGENS NÆRINGSLIV, MARCH 4, 2011.

Jeg holdt på å spy. Jeg var så lei av maleriet at jeg ville male over det, sier Lars Elling. Han hadde lagt ned seks ukers intensiv jobbing i maleriet ”what game shall we play today?”, før alt sa stopp.

Øystein Dahlstrøm på Galleri Brandstrup

Øystein Dahlstrøm på Galleri Brandstrup

HOLMEN, MONICA. «ØYSTEIN DAHLSTRØM PÅ GALLERI BRANDSTRUP,» KUNSTFORUM, FEBRUARY 18, 2011.

 

Øystein Dahlstrøm (1976) konstruerer landskaper i sine sterkt redigerte fotografier og snur dermed fotografiets rolle på hodet.

Hva skjer når manipulasjon og redigering av fotografier er en kunstners primære metode og teknikk? I Dahlstrøms tilfelle betyr det fotografier renset for enhver unødvendig detalj, og igjen står de store, ofte anonyme formene. I sin første separatutstilling på Galleri Brandstrup viser han nå flere av sine nyeste arbeider.

Øystein Dahlstrøm er Årets unge kunstner!

Øystein Dahlstrøm er Årets unge kunstner!

“ØYSTEIN DAHLSTRØM ER ÅRETS UNGE KUNSTNER!,” MYNEWSDESK, JANUARY 24, 2011.

om del av arrangementet Årets unge leder, arrangert av Assessit og Adecco Select, kåres fotokunstner Øystein Dahlstrøm (35) til Årets unge kunstner tirsdag 25. januar. Dahlstrøm bor og jobber i Oslo.

- Vi vet at unge talenter finnes innen alle bransjer og ønsker å hedre også noen innen kulturlivet, sier prosjektleder for Årets unge ledere, Trond Myhrvold. Men selv om Assessit og Adecco Select begge har lang erfaring innen utvelgelse, innrømmer Myhrvold at de ikke har samme ekspertisen på kunst. De har derfor overlatt jobben med å velge ut et talent fra kunstverdenen til Galleri Brandstrup i Oslo.

 

Back To Top